ЕС е в парадоксалната ситуация да е най-важният финансов донор на

...
ЕС е в парадоксалната ситуация да е най-важният финансов донор на
Коментари Харесай

Шварценегер призова Европа да спре да финансира Путин

ЕС е в парадоксалната обстановка да е най-важният финансов донор на режима на Владимир Путин, макар че на думи жигосва войната в Украйна.

Арнолд Шварценегер прикани Европа да спре да финансира войната на Владимир Путин в Украйна, като приключи зависимостта си от съветската сила. Холивудската звезда и някогашен губернатор на Калифорния съобщи, че " имаме кръв по ръцете си ", в мощна тирада по време на Австрийската среща на върха - годишна климатична конференция във Виена. " Вижте нещастието на Украйна. Всички сме ужасени от фрагментите, които ни демонстрират по новините всяка вечер. Нека обаче бъдем почтени – 1300 ракети, които Русия изстреля към украинските градове в първите 2 месеца от войната, костват 7,7 милиарда евро. В същото време обаче Европа изпрати на Русия 44 милиарда евро за гориво “, съобщи Шварценегер, съобщи Актуално. 

„ Разбира се, руснаците са разтревожени от това, че губят бойците си, губят оборудването си като танкове, само че си споделят: „ Хей, най-малко не би трябвало да плащаме за тази война. Европа заплаща, тя ни дава тези пари “. „ Без значение от коя позиция го виждате, имаме кръв по ръцете си, тъй като финансираме войната. Трябва да спрем да лъжем самите себе си. Дължим го на украинските деца, които порастват в бомбоубежища. Дължим го на самите нас. Трябва да създадем всичко належащо, с цел да понижим нашата взаимозависимост от изкопаемите горива. Нека бъдем част от решението, не от казуса. Провалът не е алтернатива “, приключи посланието си артистът.  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР